Tekil Mesaj gösterimi
  #43 (sabit bağlantı)  
Alt 06/01/2010, 13:40
Ecrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ecrin Ecrin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yönetici MeLek:)

Ecrin is on a distinguished road

Alıntı:
RiweN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
annem ne yaptınız konuyu yahu Allah iyiliğinizi versin

eklediğim filmlerden hiiiç birini izleyemedim maalesef...kocacım tutturdu avatarı izleyelim diye...3D olarak izledik...veee çok beğendim..tavsiye ediyorum imkanı olan AVATAR ı mutlaka izlesin...

henüz izlemek istediğim çok film varken bu hafta yenileri eklendi ....bir kaç örnek ....

Oyuncular:Cem Yılmaz , Ozan Güven , Demet Evgar , Zafer Algöz , Özkan Uğur , Dilek Çelebi , Ferdi Sancar , Mazlum Çimen , Tuncay Özinel , Cansu Dere , Uğur Polat

1800'lü yılların sonunda iki Osmanlı'nın, dönemin padişahı tarafından gönderildikleri Amerika görevi sırasında başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

Oyuncular :Jamie Foxx (Nick Rice) , Gerard Butler (Clyde Shelton) , Bruce McGill (Jonas Cantrell) , Leslie Bibb (Sarah Lowell) , Michael Irby (Dedektif Garza) , Colm Meaney (Detectif Dunnigan)

ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor.

Oyuncular :Sefa Zengin , İncinur Daşdemir , Deniz Olgaç , Muharrem Dalfidan , Leyla Göksun

Huzursuz ve tedirgin edici bir İstanbul şafağında göklerde beliren garip ve siyah bulut kümeleri ağır ağır açılırken arkalarına saklanmış olan DUHAN az sonra başlayacak kara istilanın ilk işaretidir.

Oyuncular : Dolunay Soysert (Neslihan Gümüş) , Erol Günaydın (Erol Gümüş) , Füsun Erbulak (Hümeyra Gümüş) , Bahtiyar Engin (İmam/Papaz) , Sinan Tuzcu

Orada, anne, baba, bir abla ve bir erkek kardeşten oluşan, parçalanmış, dört bir yana savrulmuş eski İstanbullu bir ailenin öyküsüdür.
Riwen süpersin
Sende olmasan internet elimizin altında vizyondaki filmlere,konularına vs baktığımız yok sağolasın fikir verdin
İlk sıra avatar 2 yahşi batı 3 nefes ...Bu akşam birini aradan cıkartıcam inşallah (:
Bu arada 2012 konuşuyorduk gecenlerde hani..izledim ,kötü değil ama coook da bayılmadım
(korsandı cd ses çekim iyi ama ses berbattı,,, ondan olabilirmi acaba begenmemem)

Birde buz devri 3 süper ailecek izlemek isteyenlere tavsiye ederim

Konu Ecrin tarafından (06/01/2010 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.