05/02/2010, 16:59
|
 |
Süper Melek :)
|
|
|
|
Alıntı:
Ecrin Nickli Üyeden Alıntı
Evet haklısınız arkadaşlar bu siteye müslüman olmayanlarda üye olabilir..Yarışmaya katılır,konu acar,sohbet eder, bir üye ne yapabiliyorsa o da yapar  Memnunda oluruz....Amaaaa kendi dini ile ilgili paylaşımda bulunmak isterse bu isteğini o dine ait sitelerde tatmin edebilir diye düşünüyorum ...Ben bu konuda biraz katı düşünüyorum arkadaşlar ...Bir müslüman olarak başka dine mensup herhangi bir insana hoşgörülü davranabilirim ,küçümser tavırlar sergilemem ,aşağılamam vs ama benim yöneticisi oldugum bir sitede kendi dinini tebliğ etmesine müsade etmem ...Herhangi bir konu ekleyerek, dinini öven yazılar yazarak yada başka bir şekilde ..Saygı duymak başka şey müsamaha başka seydir kanımca ...
Ha ama şu olur gun gelirde ben yöneticilkten ayrılırım daha geniş düşünen bir arkadaşımız olur bu sitede o zaman bu topiği başka şekilde değerlendirebilir  
Kararınıza saygım var  Ama durum böyle arkadaşlar şahsi fikrimi ,ve yaşam tarzımı zorla bulunduğum ortamada dikte etmek gibi bir düşüncem olmamasına ragmen ,Her insanın kendi çapında bir misyonu olması gerektiğini savunuyorum .
Dipnot: Emin olun hiçbir gayrimüslim sitede müslümanlara ait bi başlık bulunacağını sanmıyorum 
|
çok haklısın bnde sana katılıyorum aynı fikirdeym her dinden insana saygımız var gelsin konu acsın yorum yapsın bzmle paylassn seve seve ama sennde dedgn gbi dini hakkında bilgilerni burda paylasmasndan bnde hoşnut olmam katı olabilir ama bnm fikrimde bu yöndee 

вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...
|