Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (sabit bağlantı)  
Alt 08/09/2009, 15:46
zeliş
Ziyaretçi

1- Yöneticiler hediye alamadığı için benim mesaj sayımın yarışmayla bir ilgisi yok tamamen keyfi yapılmış birşeydir.

Ve yarışmanın sonucunu emin olun mesaj sayınız etkilemeyecek o yüzden daha önce sağdan soldan copy paste haberlerle forumu dolduran ve her konuya boş mesajlar yazanlara uyarı amaçlı bir başlık açtım.

Benim mesaj sayım bu kişilere bir mesaj içeriği taşıyor...

Yakında bu tarz davranışları devam ettirenlere ceza ugulanacaktır.

2. Smlyler için en azından ekranın kaymasını engelleyecek bir çözüm bulabiliriz.

3. Böyle bir şeyin gerekli olmadığını düşünüyoruz. Eğer açılmaya değer bir konu bulursanız bir sayfa geriye gidip konu aç butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek.

4. bu öneriyi dikkate alacağız.

5. Erkek üyelerin hediye almak için yalan söyleyip kendilerini kadın gibi tanıtmaları bizim için çok sorun değil çünkü anlaşıldığı takdirde ne kadar mesajı olursa olsun üyeliği geri dönüşü olmayacak şekilde silinecektir.

Bunun kontrolü için bir çok plan ve girişimlerimiz mevcut bu konuda elit bir ortam oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Yönetici arkadaşlardan erkek olanlar tabiki olabilir sonuçta bu sistemle ve teknik alt yapısındaki sorunlarla ilgilenecek birilerinin olması lazım. Bu bahsettiğiniz kişiler her ne kadar göz önünde bulunmasada 7/24 forumu izleyip düzenlemeler yapıyorlar.

Önerilerin için teşekkürler. Bütün üyelerimizden bu tarz samimi öneriler bekliyoruz

kolay gelsin.